13 Vægt Kontrol Og Slankende

kvinde v?gttab p? maven


I denne alder, den eneste måde du kan holde dig sund, er at holde en fane på din vægt og sikre, at du holde sig sund. Når jeg så min vægt er stigende dag for dag, jeg besluttede at det var tid til at tage et opkald, og tabe sig hurtigt. Jeg kom La Belle, er den bedste beslutning jeg nogensinde har gjort for at holde mit helbred på fanen! Forsøger endnu en gang at tabe de sidste 10 pounds? Vi høre dig.

I virkeligheden, vil 50 procent af kvinderne siger, at inden for seks måneder får de tilbage af nogen vægt, de har formået at grøften. Og mere end en fjerdedel har dieted så mange gange, de har tabt styr på antallet. Godt, få klar til at stoppe den endeløse yo-yoing: Videnskaben har endelig komme med enkle, banebrydende løsninger til et varigt vægttab, tjekkede Vi ind med de bedste eksperter på området og sled i den nyeste forskning for at give dig den tynde på alt, hvad du har brug for til at nå dine slanke-fastsættelse af mål og blive der.

Hvordan jeg Fik Det: jeg havde været overvægtig siden barndommen, og som jeg blev ældre, begyndte jeg at få mere. Stadig, selv pinlige situationer - ligesom den gang jeg knækkede en seng på et solcenter - ikke motivere mig til at gøre noget ved det. Det var ikke før jeg blev mor for 15 år siden, at jeg alvorligt begyndte at bekymre sig om min størrelse. Jeg hadede tanken om, at jeg kunne være en skændsel for min datter eller mand. De sagde aldrig noget, og jeg ved, at de elskede mig uanset min størrelse, men jeg har altid bekymret over hvordan min vægt påvirket dem. Så jeg undgik skole begivenheder som spiller eller forældre nætter, fordi jeg er bange for, at andre mødre ville tror jeg er en dårlig forælder, for at blive den størrelse jeg var.

Så hvorfor er de stadig spiser mere, end de burde? Det er sandsynligt, at de mekanismer, der fik dem til at spise alt for før operationen er der stadig påvirker deres fødeindtagelse. Årsagerne til deres overspisning opholde sig i hjernen, sammen med deres følelsesmæssige tilstand, arbejde, sociale, familiemæssige situationer, hormoner og mangel på søvn. Kan Attiva stoppe overspisning forårsaget af medicin som antidepressiva, præmenstruelt syndrom, overanstrengelse eller blot kedsomhed? På en eller anden måde forekommer det usandsynligt, at en kvinde med PMS søge efter chokolade vil nøjes med den hydrogel i stedet. Måske det bedste, vi kan håbe på, er, at gel vil give hende mulighed for at nøjes med seks chokolade kys snarere end et pund af fusk.

Dårlige spisevaner forårsaget Laura ' s vægt til spike 304 pund, som i sidste ende førte til, at skjoldbruskkirtlen problemer (en kirtel, der findes på bunden af din hals, der hjælper med at kontrollere dit stofskifte). I sidste ende, hun var i stand til at tabe 115 pounds ved at erstatte junk food med rigtige madvarer som kylling, fisk, og hele veggies, og vedtagelse af et intensivt træningsprogram til styrketræning og cardio. Ikke en eneste gang har hun sagde, at hendes to år lange rejse var let. I virkeligheden, som hun forklarer ovenfor, det tager en masse hårdt arbejde. Men heldigvis, alle har kapacitet til hårdt arbejde—du skal bare nødt til at trykke ind i det.

TRIN 2 : fedtforbrænding OG NÆRE - det Næste er, at brænde fedt fra din krop og få den rette mængde næring. Du vil bemærke, at som fedt er brændt, vil kroppens stofskifte er forbedret.

Du begynder at føle dig lettere og mere energiske, og kroppen bliver bedre til at tilegne vitaminer og næringsstoffer fra den mad, du spiser. Derfor, forbrænde fedt og pleje din krop med Edmark Måltid Udskiftning Terapi (MRT) kompleks, der er en vægt tab ryste for fedtforbrænding, som fører til simple vægttab.