Alle Vegetabilske Kost For Hurtigt Vægttab

slankning, v?gttab, kost og ern?ring

Så du har fundet en kost, der er meningen for at hjælpe dig med at tabe vægt.

Men er du virkelig sikker på, at det er en kvalitet, der kan så godt? Ser du, selv når du er på en vægt tab kost , bør du ikke gøre din krop, spise den samme gamle fødevarer igen og igen. Udover at være kedeligt, det er også farligt, som du ikke formår at få alle de næringsstoffer, din krop har brug for for at fungere rigtigt. Så, denne vægt tab plan af jeres kan ende med at udløse en bred vifte af sundhedsmæssige emner. I de sidste 7 uger har jeg tabt 1 sten og en halv, 21.5 kg ned. Jeg er over månen, og aldrig troede, at jeg ville have mistet så meget vægt på så kort tid. Denne diæt er virkelig virker for mig, og jeg ved, at jeg vil holde det op og vedligeholde det i fremtiden. Jeg ned til en størrelse 10 nu, tøjet er passende, og er selv for stor nu. Det er sådan en tillid booster, og jeg føler mig som en helt anden person. Hvis du ønsker at ændre den måde, du synes om din krop, vil jeg opfordre dig til at begynde i dag og blive den version, du har altid ønsket at være. Jeg fik vejet i dag og modtog mine sten og en halv belønning. Jeg var så begejstret for.

For tyve år siden, da jeg var desperat for at tabe sig, er der intet var til rådighed, der kombineret krop, sind og spirituelle løsninger. Jeg havde til at opdage mine egne metoder, og efter at have udtømt alle kan forestille sig, herunder kost piller og farlige faste, og masser af terapi og rådgivning, og alle, der var tilbage, var at bede Gud om hjælp. Så det gjorde jeg, og mirakler skete. Jeg var i stand til at fokusere mit sind, løse en traumatisk, følelsesmæssige fortid, og endelig lære ordentlig ernæring og nyder at bevæge min krop på en regelmæssig basis. Jeg nåede ud til Gud, og Han besvarede mine bønner.

Probiotika, sunde bakterier, der findes i yoghurt, pickles, og andre gærede fødevarer som surkål, kan hjælpe dig med at tabe - hvis du er en kvinde, viser en ny undersøgelse offentliggjort i British Journal of Nutrition. Overvægtige mænd og kvinder, der blev fulgt på et 12-ugers vægt tab kost; halvdelen af de frivillige, der tog også en probiotiske pille hver dag. Kvinder i den probiotiske gruppen tabte mere i vægt end dem, der er i placebo-gruppen og fortsatte med at tabe i vægt i løbet af den 12-ugers vedligeholdelse periode bagefter (den probiotiske ikke at gøre nogen forskel for mænd).

Vi har allerede fortalt dig, at miste vægt, kan forbedre dit sexliv, så må betyde, at han bliver en tynde Minnie kan forbedre dine relationer, for, højre? Ikke helt. I stedet forholdet eksperter advarer om, at din partner kan føle sig truet, efter at du har kaste pounds. De kan bekymre, at du vil få romantiske opmærksomhed fra flere personer, eller de kan føle sig utilpas ved din nye sunde livsstil—især hvis de ved, de skal også foretage ændringer for at forbedre deres sundhed, også.

Det vigtige er, at du ikke lade friktion med din partner afholde dig fra at opretholde din trimmer figur.

Blot at være opmærksom på, at dette kan ske, bør hjælpe til mentalt at forberede dig og være klar til at kommunikere med din partner om det.

Nogensinde føle sig skyldig, fordi du tog sig en lur? Du var ikke at være doven—du var træning! Uanset, hvor mange kalorier, du undviger, hvor mange miles du logger ind, eller hvor mange kilo du trykker på, det vil ikke få dig overalt i nærheden af dit vægt tab mål, medmindre du også få nok god søvn. Når du ikke får nok, shut-eye, forskere siger, du er mere tilbøjelige til at spise junk fødevarer, især om natten. I virkeligheden, en nylig undersøgelse fundet, når teenagere tabt lige en times søvn, de forbruges, i gennemsnit 200 kalorier—det er næsten et halvt pund af vægt gevinst per uge, hvis du gør det til en daglig vane!